Ψυγειομεταφορές και πάσης φύσεως μεταφορές από και προς αεροδρόμια και λιμάνια πανελλαδικά...
 
 
 
 
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ψυγειομεταφορές QST TRANSPORT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ QST σε Κορωπί & Γλυφάδα

 

 
Η εταιρεία Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ψυγειομεταφορές QST TRANSPORT σε Κορωπί & Γλυφάδα αναλαμβάνει τη μετακόμιση οικοσκευών, προς και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα και προσφέροντας ποικίλες υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που σας προσφέρει είναι οι εξής:
 
 
Μεταφορές
 
 
 
 

Μεταφορές

 
Η μεταφορική εταιρεία QST δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών, σε όλη την επικράτεια, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις – υπηρεσίες έχοντας κύριο στόχο την ασφαλή , γρήγορη και συνεπή ολοκλήρωση κάθε μεταφοράς.

Στις δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνονται κάθε είδους μεταφορικά έργα, όπως μετακομίσεις οικοσκευών, συσκευασίες και αποθηκεύσεις οικοσκευών, μεταστεγάσεις εταιρειών, εθνικές μεταφορές ,ειδικές μεταφορές (πιάνων, χρηματοκιβωτίων κ.α μηχανημάτων), ανυψώσεις βαρεων αντικειμένων καθώς και προσέγγιση από σκάλες με ειδικά μηχανήματα.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, η επιτυχής εκτέλεση μεγάλων έργων, η συνεχής συνεργασία με εταιρείες του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, και κυρίως η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση οποιασδήποτε μεταφορικής ανάγκης
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Μετακόμιση

 
Η μεταφορική εταιρεία QST αναλαμβάνει τη μετακόμιση οικοσκευών, προς και από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα και προσφέροντας ποικίλες υπηρεσίες:
 • Επίσκεψη-εκτίμηση στο χώρο σας (δωρεάν)
 • Ανυψωτική μετακόμιση, με ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα
 • Σύγχρονο, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών
 • Έμπειρο προσωπικό
 • Συσκευασία (επίπλων, υαλικών,...)
 
 
 
 
 
 • Αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση επίπλων
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
 • Μεταφορές ηλεκτρομηχ/κού εξοπλισμού
 • Συσκευασία και μεταφορά αρχείου
 • Εσωτερικές μετακινήσεις επίπλων - γραφείων κ.λ.π.
 • Συσκευασία και αποθήκευση εξοπλισμού
 • Απομάκρυνση παλαιωμένου εξοπλισμού
 • Παραδόσεις οικοσκευών από εξωτερικό & πανελλαδικά

Ολική και μερική συσκευασία της οικοσκευής σας με δικά μας υλικά από έμπειρους συσκευαστές

 

 
 
Μετεγκατάσταση Επαγγελματικών Χώρων
 
 
 

Μετεγκατάσταση Επαγγελματικών Χώρων

 
Η QST έχει δημιουργήσει τμήμα που εξειδικεύεται στις μετεγκαταστάσεις επαγγελματικών χώρων.Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την πείρα καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζεται, για να σας μεταφέρουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα στο νέο σας χώρο.

Ακολουθούμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και προσφέρουμε καλή προετοιμασία με άριστη συσκευασία και σωστό μαρκάρισμα προκειμένου να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο και περιττή εργασία. Στόχος μας είναι να μειώσουμε το χρόνο μη λειτουργίας της επιχείρησης.

Τα στελέχη και το προσωπικό σας ενημερώνονται και καθοδηγούνται πολύ πριν από τη μεταφορά από το συντονιστή μας που σας επισκέπτεται.
 
 
 
 
 
Τους εφοδιάζουμε με κιβώτια για να πακετάρουν τα προσωπικά είδη των γραφείων τους ή όπου επιθυμείτε τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.
Όλα τα έπιπλα γραφείου λύνονται από τους ειδικευμένους συσκευαστές μας, ο εξοπλισμός συσκευάζεται κωδικοποιείται και παραδίδεται στην νέα του θέση σύμφωνα με την κάτοψη του χώρου σας εξασφαλίζοντας τη σωστή τοποθέτηση στα νέα σας γραφεία. Τα αρχεία τοποθετούνται με τάξη και προσοχή σε χαρτοκιβώτια από το έμπειρο προσωπικό μας και αφού κωδικοποιηθούν, μεταφέρονται και τοποθετούνται στην επιθυμητή θέση στα νέα σας γραφεία. Τα βαριά και εύθραυστα αντικείμενα, όπως χρηματοκιβώτια, φωτοτυπικά μηχανήματα κλπ., μεταφέρονται με γερανούς και άλλα σύγχρονα συστήματα μεταφοράς που διαθέτουμε και φυσικά με την τεχνογνωσία των έμπειρων συνεργείων μας. Παρέχουμε ενδωεταίρικές (εσωτερικές ) μεταφορές με τον ίδιο επαγγελματισμό.

 

 
 
 
 
 
 

Συσκευασία

 
Αναλαμβάνουμε την συσκευασία επαγγελματικών εξοπλισμών, γραφείων, εταιριών, μηχανημάτων, ηλεκτρονικών μηχανημάτων, έργων και αντικειμένων τέχνης.

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει ένα σύνολο ενεργειών για μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη μετακόμιση.Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση του πελάτη για αξιόπιστες,άμεσες και υπέυθυνες υπηρεσίες μέσα από την εμπειρία μας.Σημαντικό μέρος μιας μετακόμισης είναι η συσκευασία που συμβάλει στην επιτυχία της μετακίνησης.

 
 
 
 
 
Γίνετε επανατοποθέτηση στο χώρο του προορισμού με τη χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς και την πλήρη αποσυσκευασία τους.Λειτουργούμε με ταχύτητα,συνέπεια και χωρίς φθορές,χωρίς άγχος,άμεση εξυπηρέτηση και υπευθυνότητα.Τέλος το προσωπικό της εταιρίας μας είναι επιλεγμένο μαθαίνοντας το δικό μας τρόπο σκέψης και εργασίας.
 

 
 
 
 
 
 

Ειδικές Υπηρεσίες

 
Η επιχείρηση ειδικεύεται και στον κλάδο των ειδικών μεταφορών, όπως είναι οι μεταφορές βαρέου τύπου αντικειμένων. Ενδεικτικά αναφέρονται μεταφορές & ανυψώσεις αντικειμένων όπως:
 • Μεταφορές πιάνων
 • Μεταφορές χρηματοκιβωτίων
 • Μεταφορές μηχανημάτων βαρέου τύπου
Η μεταφορά αυτών των αντικειμένων απαιτεί τα κατάλληλα τεχνικά μέσα και κυρίως την απαραίτητη τεχνογνωσία του προσωπικού, στοιχεία που διαθέτει το γραφείο μας.
Χρήση ειδικού μηχανήματος με δυνατότητα προσέγγισης ακόμα και από σκάλες
 
 
 
 
 

 
 
Μετεγκατάσταση Επαγγελματικών Χώρων
 
 
 

Ειδικές Υπηρεσίες

 
Τοπικό και Διεθνές Δίκτυο
Το τμήμα διαχείρισης Έργων Τέχνης της QST μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Συσκευάζουμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε Έργα Τέχνης σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

Συσκευασία
Η QST διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για την συσκευασία εξασφαλίζοντας την προστασία των πολύτιμων αντικειμένων κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Εκπαιδευμένοι στις πιο πρόσφατες μεθόδους συσκευασίας, οι συσκευαστές μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά συσκευασίας, δημιουργούν ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις διαστάσεις και το είδος του αντικειμένου.
 
 
 
 
 
Μεταφορά/Εγκατάσταση
Περισυλλέγουμε, μεταφέρουμε και εγκαθιστάμε το υλικό της έκθεσής σας από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης
Μπορούμε να αναλάβουμε την αποθήκευση και τη διαχείριση των μονάδων της έκθεσής σας, έτσι ώστε να έχετε απελευθερωμένο πολύτιμο χώρο αποθήκης.
 

 

Ανυψωτικά Μηχανήματα - Γερανοί

 
 
 
Ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα δυνατότητας ανύψωσης έως και 35 μέτρα .
 

 

Αποθηκεύσεις

 
Προσφέρεται η δυνατότητα προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης οικοσκευών, εξοπλισμού γραφείων και διαφόρων άλλων αντικειμένων.

Τα προς αποθήκευση αντικείμενα, συσκευάζονται και τοποθετούνται στις αποθήκες, έτσι ώστε να διασφαλίζονται από κάθε αιτία που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια, φθορά ή ρύπανση αυτών.